Nattuggla

Hoppsan!
Har visst glömt att skriva idag. Vet att det är mitt i natten nu, men i min nattugglevärld är det fortfarande rätt "tidigt". Somnar ju oftast inte förrän framåt morgonkvisten. (fast jag gör allt jag kan för att ändra på det) Har ändå senaste månaderna lyckats vrida tillbaka min insomningstid till runt 4 istället för 7 på morgonen, och jag hoppas att med tålamod och rutiner kunna få till en mer acceptabel dygnsrytm. Har kämpat med detta bakvända sovmönster i typ hela mitt liv.

Var på möte och kikade runt lite i affärer tidigare idag. La undan en klänning jag är jäkligt sugen på och köpte en bok bland annat. Senare var jag över till grannen och hälsade på Natalie som bor där i en vecka. Har inte träffat henne sen hon flyttade tillbaka till Australien för 4 år sen. Sä we had some catching up to do. 

Nu ska jag krypa ner i sängen med kissarna och påbörja min tredje bok för i år. (Ja jag är lite efter men har faktiskt helt nyligen börjat läsa "vanliga" böcker. 😂 Har varit helt omöjligt innan) Läser btw i helt fel ordning. Läste först Begynnelse, sen Inferno och nu Änglar och demoner, men dom hör ju inte ihop så vad gör väl det.

(null)

(null)


Jag heter Josefin Berg, är 38 år och bor i Östersund. Här skriver jag om mitt liv som till stor del består av kärlek till mina kissekatter Stinis & Tjorvis, min pojkvän Lars, massor av film/serier/musik, min vardag, vetenskap, framtidsdrömmar och så lite mer katter :)