Massor har hänt!

Hej bloggen!
Det blev ett väldigt långt uppehåll på nästan 3 månader. Saker hände och jag orkade inte skriva "bara jobbiga" och negativa saker här helt enkelt. 

Nu har det gått ett tag och MASSOR har hänt sen dess. 
Det blev ingen anställning på Wayne’s. (jag hoppar in och jobbar extra på lördagar fortfarande dock) MEN... jag sökte och kom in på djurvårdarutbildningen!!! 🙌🏼😱😁❤️ Så den 26:e augusti lämnar jag AF och FK bakom mig och lägger all min energi och kraft på att ta första stegen mot att kunna jobba med det jag nog alltid innerst inne har velat. Djur! Kissar, pippisar, vovvar och en massa fler! 
(null)


Det ska bli så himla roligt! Jag är samtidigt skitnervös, rädd och min inre kritiker går berserk i huvudet. Men jag tänker inte lyssna på den alls just nu, för det här ÄR rätt och jag VET att jag kommer att klara det. Sådeså!

Min älskling har hunnit flytta under den här tiden också. Numer bor han på Körfältet och det känns jättebra att ha honom så mycket närmare. Har spenderat mest tid hos honom sen dess och kissarna fick också följa med. 💕  Det är mycket större och det finns plats för dom att springa på här till o med. 😁 

Jag har fyllt 37(!) år och blivit ännu lite visare (och snyggare 😂), firade med familjen i Trättgärde hos syrran o Jon. Räkfrossa ftw!
Fick bl.a en jättefin tavla på min Stinis i present. 
(null)


Har hunnit slappa lite utomhus också senaste veckan då det varit 30 grader. Skönt!
(null)

(null)


Det var lite om tiden som varit. Hoppas på att jag hittar tillbaka till bloggandet nu när jag faktiskt gjort det första inlägget. 

Jag heter Josefin Berg, är 38 år och bor i Östersund. Här skriver jag om mitt liv som till stor del består av kärlek till mina kissekatter Stinis & Tjorvis, min pojkvän Lars, massor av film/serier/musik, min vardag, vetenskap, framtidsdrömmar och så lite mer katter :)