Torsdag = mötesdag

Hej hejsan!
Har inte jättemycket att rapportera om idag. Fick lite sovmorgon i morse, så det var skönt. Torsdagar är den veckodag jag inte arbetstränar, men har en hel del möten att klämma in under veckorna som bl.a att gå till sjukgymnast och arbetsterapeut. Det brukar bli ett, två eller tre möten per torsdag,  så göralös är jag definitivt inte på mina "lediga" dagar haha. Glömmer ofta bort att klappa mig själv på axeln och inse vilka framsteg jag faktiskt gjort på ganska kort tid. För bara ett år sedan hade jag som max ett möte i veckan och ingenting mer. Heja mig! 
 
Älsklingen är hemma hos sig just nu så jag och kissarna roar oss själva så här på kvällskvisten. Det blir väääldigt mycket serietittande. Ibland river jag av en hel säsong per kväll/natt. Har ingen riktig favorit just nu, men den senaste riktigt bra jag såg är Netflix egna "The haunting of Hill House." En skräckserie som typ kröp under skinnet på en. Jättebra! Såg klart Trapped igår, isländskt crimedrama som var lite sådär. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska kika på, men det ska jag råda bot på.
 
Här kommer en bild på min skitsnygga frisyr jag hade när jag vaknade och tittade mig i spegeln imorse.
(null)
 

Jag heter Josefin Berg, är 38 år och bor i Östersund. Här skriver jag om mitt liv som till stor del består av kärlek till mina kissekatter Stinis & Tjorvis, min pojkvän Lars, massor av film/serier/musik, min vardag, vetenskap, framtidsdrömmar och så lite mer katter :)