Hur man inte sover...

Då har jag varit vaken i 23 timmar, varför vet jag icke.
Försökt sova sedan kl 3 inatt men det gick inte så bra, så jag gav upp för ett par timmar sedan, åt frukost och sånt istället..
 
Saker man tydligen kan göra istället för att sova (fast man försöker):
1. Svettas kopiöst fast det inte är varmt med bara ett lakan på sig men frysa så fort man tar av det. Repetera gärna var tredje minut,
 
2. Ofrivilligt rabbla djurnamn på latin i huvudet (Cavia Porcellus, Mus Musculus, Bos Taurus, Trachemys Scripta, Psittacus Erithacus Erithacus osv osv)
 
3. Tycka att alla sovställningar är osköna efter ca 1 minut och vända sig runt i sängen tills alla sängkläder är huller om buller.
 
4. Klia sönder händer/fötter utan anledning
 
5. Inse att man är kissnödig och därefter treva sig till toaletten utan att öppna ögonen så att man inte blir ännu mer icke sovbenägen.
 
6. Djupandas och samtidigt räkna för att sedan ge upp efter man tappat bort sig och börjat om 500 gånger.
 
7. Ofrivilligt rabbla upp det internationella alfabetet på telefonistspråk, (ja det existerar, och nej det ser inte ut att ha mycket logik)
A-Amsterdam, B-Baltimore, C-Casablanca, D-Denmark, E-Edison, F-France, G-Gallipoli, H-Havanna, I-Italy- J-Jerusalem, K-Kilogram, L-Liverpool, M-Madagascar, N-New York, O-Oslo, P-Paris, Q-Quebec R-Roma, S-Santiago, T-Tripoli, U-Uppsala, V-Valencia, W-Washington, X-Xantippe, Y-Yokohama, Z-Zebra
 
8. Undra vad klockan är var femte minut för att man legat och vridit sig i vad som känns som fem timmar, men vägra kolla eftersom det inte hjälper ett dugg att veta vad klockan faktiskt är.
 
9. Omedvetet leta efter loopar i regn/åskljudet som är på för att underlätta sovandet.
 
10. Inse att man är kissnödig igen, men vägra kliva upp en gång till.
 
11. Vända på sig för 29473 gången
 
12. Fokusera på och slappna av kroppsdel för kroppsdel i hopp om att adhd-människan på speed inne i ens hjärna ska bli uttråkad och lämna en i fred. 
 
13. Ge upp att ignorera kissnödigheten, kliva upp och på väg till toaletten även ge upp hela projektet att försöka sova!  
 

Ska ta och skriva/skicka iväg en jobbansökan nu och ändå försöka ha en så bra dag det går. Jag har ju faktiskt "lite" träning i att fungera utan sömn. 😂

Jag heter Josefin Berg, är 38 år och bor i Östersund. Här skriver jag om mitt liv som till stor del består av kärlek till mina kissekatter Stinis & Tjorvis, min pojkvän Lars, massor av film/serier/musik, min vardag, vetenskap, framtidsdrömmar och så lite mer katter :)