Jahopp!

Att gå ut nu när det vräker ner snö och är nollgradigt kändes inte speciellt lockande alls. 

Men jag ska till en av mina två underbara sjukgymnaster strax. Hon har varit ledig ett tag så har inte varit till henne på snart en månad. Är det creepy att säga att man saknar sin sjukgymnast? 😂😂😂 Men jag har verkligen saknat henne haha. Hon är så bra!

Men jag måste bara berätta för jag blev så himla förvånad och glad. Höll på med lite hemmaövningar och stretching igår och fick för mig att prova en "riktig" armhävning. Och det gick hur lätt som helst, faktum är att jag gjorde 7 st på raken. Det var säkert över 10 år sedan jag klarade ens en sån. Testade senast i höstas och det va samma sak då, kom ner men inte upp. Har ju inte varken tränat eller försökt bli starkare, men nånting positivt måste ha hänt i min lite halvtrasiga kropp senaste halvårer ändå så det är jag jättetacksam för. 

Det gick från det här...

(null)
(null)

Till det här...
(null)


Jag heter Josefin Berg, är 38 år och bor i Östersund. Här skriver jag om mitt liv som till stor del består av kärlek till mina kissekatter Stinis & Tjorvis, min pojkvän Lars, massor av film/serier/musik, min vardag, vetenskap, framtidsdrömmar och så lite mer katter :)