Plugg, plugg och så lite mer plugg.

Jag veeet att jag mest skriver om skolan, men det är det som tar upp typ ALL min vakna tid mer eller mindre. Idag var det sån korvstoppning att jag trodde hjärnan skulle rinna ut genom öronen 😂😂😂
Har gått igenom huden, slemhinnor, skelettet, musklerna, nervsystemet, blodomloppet och hjärtat bara idag. *Pfew* OCH hade en patient på besök som hade problem med tassen. Utöver det en hemuppgift ang olika djurförsäkringar, så OM mitt stackars huvud är slut!

Men kul är det! Nu börjar saker faktiskt "make sense" och man börjar få en liten överblick över varför  saker i kroppen är som dom är. Luddigt jag vet, men det är lite som ett pussel. Var för sig säger bitarna inte så mycket alls men när man lägger ihop dom får man en helhet som går att se.
 
Nu är det btw verkligen höstigt ute. Regn och blåst. När man sitter inne och proppar hjärnan full med kunskap är det inte så dumt. Nu blir det sängen!
 
 
 
 

Jag heter Josefin Berg, är 38 år och bor i Östersund. Här skriver jag om mitt liv som till stor del består av kärlek till mina kissekatter Stinis & Tjorvis, min pojkvän Lars, massor av film/serier/musik, min vardag, vetenskap, framtidsdrömmar och så lite mer katter :)