Long time no see.

Hej bloggis!
Råkade visst göra min "signatur move" här också, 😂😂😂 dvs har jag inte uppdaterat instagram/facebook på ett tag så kollar jag mindre och till slut blir det för jobbigt att scrolla igenom allt man missat så man skjuter upp det. Verkar bli lika med bloggen haha, har jag missat att skriva ett par dagar blir det för jobbigt att ta igen. Jag startade ju faktiskt bloggen enbart för min egen skull, för att ha minnen och bilder på samma plats ifall minnet sviker. Så ska försöka släppa prestationen i det hela och bara göra istället, för det är något jag konstant kämpar med. Allt man gör måste inte bli superbra, det viktiga är att man gör det. Om min hjärna kunde förstå det skulle vi vara mycket bättre vänner. 😀
 
Hur som helst, vardagen har rullat på sedan sist jag skrev men även lite annat. Jag och älsklingen firade 3 år tillsammans för en vecka sedan. Känns verkligen som att vi har känt varandra längre än så. Jag är så himla glad över att ha honom i mitt liv. Är fortfarande jättekär och det tror jag inte att jag varit med om förut, att själva förälskelsen hänger med så länge. Att man älskar personen ja, men att vara kär är en annan sak. Jag älskar dig Lars! ❤️❤️❤️ Vi firade med fika nere på stan, köpte färska munkar och tänkte sätta oss i solen för att njuta men det tokblåste så vi gick in till Waynes istället. Köpte med hämtmat i form av pizza och kinamat som vi delade på. Spenderade kvällen med lite drinkar och mys framför tvn. 

(null)

(null)


Utöver det så springer livet fram i rasande fart. Jag har så många saker i luften just nu att jag ibland inte hänger med själv. Försöker strukturera upp allt som sömn, arbetsträning, sjukgymnastik, möten, hemövningar och att få till vila. Det går för det mesta bra men är också väldigt påfrestande på en inte helt frisk kropp och en hjärna som inte gärna vill sova tillräckligt.
Men det viktiga i det här är att jag insett lite att jag klarar mer än jag tror. Det kanske blir tokkaos ena veckan med bara ett par timmars sömn per natt flera dagar i sträck, men det reder oftast upp sig till nästa vecka. Jag ser iallafall framåt och är taggad på vad som komma skall, till skillnad från ett halvår då jag mest var rädd att inte klara nånting. 
 
Nu ska jag pallra mig ner till affären och sen är det tvättdags!

Jag heter Josefin Berg, är 38 år och bor i Östersund. Här skriver jag om mitt liv som till stor del består av kärlek till mina kissekatter Stinis & Tjorvis, min pojkvän Lars, massor av film/serier/musik, min vardag, vetenskap, framtidsdrömmar och så lite mer katter :)